DIN TAGEKSPERT I SKÆLSKØR

Trænger taget til en kærlig hånd?

Skælskør Tømrerforretning er din tagekspert i Skælskør. Vi udfører blandt andet udskiftning og renovering af dit tag. Skal du have lagt helt nyt tag i forbindelse med nybyg, så udfører vi også det.

Skal du have lagt nyt tag, eller trænger dit tag til en kærlig hånd? Et nyt tag giver en lang række fordele. Det pynter og vil få husets markedsværdi til at stige. Samtidig er det også praktisk og vil blandt andet gavne dit indeklima, da det vil forbedre husets isolering. Taget er husets klimaskærm, og der er ofte stor mulighed for at udnytte og optimere energien i dit hus. 

Vi kender til de mest moderne teknikker, og det gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning. Du kan derfor roligt vælge os som din lokale tagekspert i Skælskør.

Ring til os på telefon (+45) 51 78 43 47 for at høre mere. Du er også velkommen til at sende en mail til os på renekirkebaekke@hotmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.


I tvivl om hvilket tag, der vil være bedst for dig? Vi rådgiver både om materialer, isolering og om andre reparationer, der med fordel kan klares samtidig.

Som din lokale tagekspert i Skælskør, har vi forstand på at arbejde med mange forskellige materialer såsom tegltag, vingetagsten,  stålpladetag, eternit, tagpaptag, falstagsten, skifereternittag og andre tagbelægninger. 

Tagreparationer kan med fordel kombineres med andre reparationer på huset, og da vi har stor erfaring med en bred vifte af tømreropgaver, kan vi let kombinere flere reparationer og rådgive dig om den bedste løsning.

Når vi skal lægge nyt tag for vores kunder, er det vigtigt for os at starte med en grundig dialog, inden vi påbegynder arbejdet. Det er vigtigt for os at kende dit behov, så vi kan sikre os, at vores arbejde imødekommer dine forventninger. Ligeledes giver dialogen os mulighed for at vejlede dig. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser inden for tag.