TØMRER- OG SNEDKERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Slip for besværet! Vi monterer og opsætter dit nye køkken

Har du købt nyt køkken og mangler en til at opsætte og montere elementerne? Vi sørger for et professionelt slutresultat.

Vi udfører tømrer- og snedkerarbejde på hele Sjælland, og vi sætter en ære i at udføre et professionelt stykke arbejde, hvor kvaliteten er i top.

Køkkenet er et af de rum, som familien bruger i høj grad, og der er mange muligheder for at tilpasse det til netop jeres liv. Vi kan hjælpe med rådgivning og sparring, når der skal vælges et køkken, der passer til dine/jeres behov og antallet af kvadratmeter til rådighed.

Hvis du allerede har valgt dit nye køkken og måske endda fået det leveret, så kan vi nemt hjælpe med monteringen. Ingen rum er ens, og ofte kan der dukke unøjagtigheder op, der gør, at tingene pludselig ikke passer perfekt sammen. Når du hyrer en professionel til at montere dit køkken, så undgår du skæve hjørner, fejlmonteringer og grimme løsninger. Vi har mange års erfaring og kan håndtere monteringen, uanset hvilket køkkenfirma du har valgt. 

Ring til os på telefon (+45) 51 78 43 47 for at høre mere. Du er også velkommen til at sende en mail til os på renekirkebaekke@hotmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.


Trænger dit badeværelse til en opfriskning? Vi har mange års erfaring med opsætning af badeværelser – og leverer altid resultater af høj kvalitet.

Få dit drømmebadeværelse – let og til en overkommelig pris! Ofte kan man med et godt design og moderne elementer udnytte pladsen optimalt, således at man får mest muligt ud af sine kvadratmetre.

Vi er eksperter i tømrer- og snedkerarbejde på hele Sjælland og har mange års erfaring i at opføre og renovere badeværelser. Med over 20 år i branchen har vi oparbejdet en lang række gunstige samarbejdsaftaler med dygtige autoriserede fagfolk indenfor VVS og kloakering. Når du hyrer os til en opgave, er du derfor garanteret et professionelt stykke arbejde, som giver dig et pænt og rummeligt badeværelse, hvor du kan være dig selv og føle dig godt tilpas.

Har du brug for nye ideer, rådgivning eller sparring på området, så ring gerne til os for en uforpligtende snak, hvor vi taler om dit behov og dine ønsker.