FÅ OPFRISKET RUMMET MED NYT GULV

Vi kan hjælpe med alle typer af gulv

Skal du have nyt gulv eller udskiftet det gamle? Skælskør Tømrerforretning har mange års erfaring med gulvlægning.

Hvis du overvejer at lægge nyt gulv, har vi ekspertisen til at løfte opgaven. Vi er vant til at arbejde med mange forskellige typer af materialer, leverandører og mærker. Vi har også erfaring med at oprive det gamle gulv, hvis der er brug for det.

Når du skal have et nyt gulv, kan du vælge mellem blandt andet trægulve (eks. plankegulve, parketbrædder, lamelgulve, laminatbrædder, parketruder, stavparket eller massive gulvbrædder), støbte gulve (eks. terrazzo, beton eller epoxy) eller stengulve (eks. natursten, fliser eller klinker). 

Vi rådgiver selvfølgelig om fordelene og ulemperne ved de forskellige materialer, og kan fortælle dig om robusthed, bæreevne og slidstyrke. På den måde finder vi en løsning, der passer bedst til dit behov og budget.

Ring til os på telefon (+45) 51 78 43 47 for at høre mere. Du er også velkommen til at sende en mail til os på renekirkebaekke@hotmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.


Vi har et bredt kendskab til forskellige gulvtyper og deres fordele og ulemper. Tag os med på råd, hvis du overvejer at få lagt nyt gulv.

Hvis gulvet i din stue eller i et af dine andre rum er blevet lidt slidte og kedelige at se på, kan løsningen være at opfriske gulvene. Flotte gulve kan nemlig give et rum helt nyt liv. Nogle gange er det nok bare at renovere gulvene uden at skifte dem ud. Så kan du nemt – med gulvrenovering og maling på væggene – få et helt nyt look. 

Hvis gulvet blot er en smule slidt, kan en renovering være nok for at få det look, du går efter. Vi kan give dig et favorabelt tilbud på gulvrenovering, hvis du ønsker at få renoveret dit gulv i stedet for at få det helt udskiftet.

Foruden renovering eller nylægning af gulv, arbejder vi desuden professionelt med gulvisolering. Hvis underlaget i dit hjem skal isoleres, kan vi derfor også hjælpe med det. Vi kan desuden installere gulvvarme i undergulvet – både i huse og lejligheder. Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere.