White abstract geometric artwork from Dresden, Germany

Guiding your business through the project

Experience the fusion of imagination and expertise with Études—the catalyst for architectural transformations that enrich the world around us.

EKSPERTER I GAVLE

Vi skifter husets udvendige beklædning

Trænger de ydre overflader til en udskiftning eller er der tegn på slidtage? Få dem udskiftet allerede i dag og undgå store skader, som er omstændige at udbedre.

Vi har stor erfaring med at udskifte og behandle træ, der er slidt eller råddent. Mange vælger en løsning med trykimprægneret træ, som man selv maler, men man kan også udskifte det gamle træ med nyt.

Vi har erfaring med flere forskellige typer af materialer til både vedligeholdelse og udskiftning. Vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, som passer bedst til dine ønsker og vedligeholdelse. 

Det kan også være, du har lyst til at få mere lys ind ad gavlen. Vi har masser af erfaring indenfor ombygning og kan hjælpe med løsningsforslag til, hvordan vi kan udnytte jeres lysindfald på bedst mulig vis. 

Ring til os på telefon (+45) 51 78 43 47 for at høre mere. Du er også velkommen til at sende en mail til os på renekirkebaekke@hotmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vi udfører professionel udskiftning af gavlbeklædningen for at forebygge fugt- og vandskader. Vores byggefaglige viden sikrer korrekt montering og et flot resultat.

Gavlen på huset er den del af facaden, som udgør husets bredde. Den er oftest trekantet med tagfladerne som omslutning.

Måske er du midt i planlægningen af at udskifte eller lægge nyt tag og overvejer muligheden for at renovere din gavl på samme tid? Det kan også være, at du overvejer at skifte vinduer i gavltrekanten? Eller måske har du utætheder, som du skal have repareret?

Der findes mange produkter, som gør gavlen både smuk og vedligeholdelsesfri. Måske har du købt nogle brædder allerede, men vil gerne sørge for et pænt resultat? Vi har masser af erfaring med montering af brædder, så du er sikret et professionelt og pænt resultat.