FÅ FLERE KVADRATMETER

Vi hjælper med etablering af 1. sal

Ønskes mere plads i boligen, kan en 1. sal være en ideel løsning. Vi hjælper med at finde en løsning, der får hele huset til at fremstå harmonisk.

Ønsker du mere plads i boligen, kan en 1. sal være løsningen for dig. Når du overvejer et udbygge med en første sal, er det vigtigt at tænke alle aspekter ind i processen – størrelsen, formen og arkitekturen. 

Vi er eksperter i at tænke i helheder og tage både de eksisterende omgivelser og huset i betragtning, når den nye 1. sal skal designes. Efter tilbygningen skal hele huset gerne fremstå som en harmonisk helhed, og det kan vi sørge for.

Hvis huset er nyere, vil det være lettere at opføre en 1. sal, der ligner den oprindelige del af huset. Hvis huset derimod er ældre, er det straks sværere. Heldigvis har vi en erfaring og stolthed i tømrerfaget, der gør, at vi kan bygge nyt, der ligner det gamle.

Ring til os på telefon (+45) 51 78 43 47 for at høre mere. Du er også velkommen til at sende en mail til os på renekirkebaekke@hotmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.


FÅ OPFRISKET RUMMET MED NYT GULV

Vi kan hjælpe med alle typer af gulv

Få det bedste ud af det sted, hvor familien opholder sig mest. Vi klarer både små og større tilbygninger. 

Du opholder dig meget i dit hjem, og derfor er det vigtigt, at du føler dig tilpas. Måske har I fået familieforøgelse eller har brug for mere plads til for eksempel et kontor? Uanset hvad grunden er, til at pladsen føles trang, ville det være ærgerligt at skulle flytte fra drømmeboligen, fordi der mangler plads. Derfor kan den bedste løsning være en tilbygning som for eksempel en første sal.

Vi kan både klare større og mindre tilbygningsopgaver. Vi står for kvalitetsarbejde og sætter en ære i at levere et resultat, der er i overensstemmelse med dine ønsker. Kontakt os allerede i dag – vi kommer gerne ud og giver et tilbud på netop din opgave.