VI HAR OVER 20 ÅRS ERFARING

Vores erfaring er din garanti for et resultat efter dine forventninger

Er det tid til nyt tag, nye vinduer, drømmer du om en ny carport eller måske et nyt plankeværk? 

Få et uforpligtende tilbud fra Skælskør Tømrerforretning – din lokale tømrermester i Skælskør. Vi udfører opgaver på hele Sjælland. Kontakt os allerede i dag og få en snak om dit tømrer- og snedkerarbejde. Ingen opgave er for stor eller lille – så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 51 78 43 47 for at høre mere. Du er også velkommen til at sende en mail til os på renekirkebaekke@hotmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

PROFESSIONELT ARBEJDEPROFESSIONELT ARBEJDE

Vi sætter en ære i at udføre opgaven, så du bliver tilfreds. Derfor sætter vi tid af til omhyggelig rådgivning og sparring, inden vi går i gang. Med vores optimale planlægning kan vi sørge for at være effektive og minimere omkostningerne. Alle medarbejdere er fagudlærte og med flere års erfaring i branchen. Det er din garanti for et professionelt resultat og at opgaver er udført med kvaliteten i højsædet.

KVALITET I HØJSÆDETKVALITET I HØJSÆDET

Når du vælger at hyre en professionel, sikrer du dig, at kvaliteten er i højsædet. Vi har stor erfaring med forskellige typer af opgaver samt diverse byggematerialer, huse m.m. Det betyder, at vi kan tænke i forskellige løsningsmodeller og komme med et bud på den mest optimale løsning til lige netop din opgave. Vi bruger mange timer i vores hjem, og derfor vil en løsning med kvaliteten i højsædet have en stor indvirkning på din hverdag.

KUNDEN I FOKUSKUNDEN I FOKUS

Vi lever af tilfredse kunder, og det betyder, at vi har stort fokus på at forstå dit problem, dine ønsker og behov. Vi sørger også for at udarbejde en tidsplan, der passer ind i din logistisk. Vi holder  dig samtidig løbende opdateret i processen, så du altid kan følge med i projektet. Det er vigtigt for os, at du er 100 % tilfreds med resultatet. Vi går derfor ikke, før at arbejdet er udført tilfredsstillende, og du er glad for resultatet.